Φύλακες Ασφαλείας/ Οχήματα Patrol

security-officersΗ STARGUARD Security από την ίδρυσή της, έχει διατηρήσει την παροχή υψηλής ποιότητας προσωπικού

(φύλακες ασφαλείας/patrol) και είναι πάντα ένα μπροστά από τα πρότυπα της αγοράς. Εξελίχθηκε πολύ σύντομα σε μία από τις πιο σεβαστές εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφάλειας στην Ελλάδα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε Βιομηχανίες, Ιδιωτικές και Εμπορικές επιχειρήσεις, Δήμους, Κοινότητες αλλά και σε Οργανισμούς του Δημόσιου Τομέα.

Παρέχει αξιόπιστες, εξατομικευμένες λύσεις ασφάλειας σε όλους τους τομείς. Προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις που σχεδιάζονται από τους μηχανικούς μας ειδικά για εσάς με 24ωρη εξυπηρέτηση και υποστήριξη.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η STARGUARD Security είναι ένας έμπειρος Security Systems Integrator, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στα συστήματα συναγερμού, Access Control, Συναγερμούς Παρακολούθησης, Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης και Fire Alarm Systems.

Η ηλεκτρονική προστασία της ασφάλειας, περιλαμβάνει:

Ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης ασφαλείας, συστήματα συναγερμού πυρκαγιάς, παρακολούθηση με κάμερες (CCTV), ελέγχου πρόσβασης, 24ώρη συνεχή παρακολούθηση εξ αποστάσεως.

Διαθέτει το δικό της υπερσύγχρονο Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας, που βρίσκεται στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο. Με το Κ.Λ.Σ. & Ε. συνδέονται όλα τα συστήματα προστασίας των πελατών – συνδρομητών της STARGUARD Security μέσω κοινής τηλεφωνικής γραμμής. Το σύστημα παρακολουθεί, καταγράφει και αποθηκεύει τα πάντα, ώστε ο κάθε ένας να αναγνωρίζεται και αντιμετωπίζεται.

Αναλαμβάνει:

Την 24ωρη επίβλεψη με περιπολίες (patrol) ή με στατικούς φύλακες, με προσωπικό εποπτείας χώρων υποδοχής, με σωματοφύλακες και οδηγούς. Τη συνεχή λήψη σημάτων σας όλες τις μέρες και ώρες του χρόνου.

Την υπεύθυνη συντήρηση σε 24ωρη βάση των συστημάτων ασφαλείας του χώρου σας.

PATROL & PATROL ALARM RESPONSE

Η STARGUARD Security διατηρεί ένα άρτια εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο τμήμα περιπολιών που παρέχουν: Εποχούμενες και πεζές περιπολίες/patrol ώστε να έχει οπτικό και φυσικό έλεγχο των εγκαταστάσεων. Αυτό εξαλείφει την πιθανότητα να θέσει τους πελάτες μας σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Patrol Επιθεωρήσεις – Patrol αξιωματικοί εκτελούν τακτικές ή τυχαίες επιθεωρήσεις των εγκαταστάσεων για να εξασφαλίσουν μια ασφαλή περιοχή.

Έκτακτες και προγραμματισμένες επιθεωρήσεις, Patrol

Τυχαίες επιθεωρήσεις Patrol – βράδια, Σαββατοκύριακα και αργίες.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ VIP.

Η STARGUARD Security έχει διεκπεραίωση με επιτυχία μια ευρεία ποικιλία των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για: Sporting Events, Grand Openings και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, Μουσικές εκδηλώσεις, για Traffic Control, Ελέγχου Κυκλοφορίας ανθρώπων και οχημάτων, κλπ.

STARGUARD SECURITY OFFICER TRAINING

Είναι λογικό ότι η τεχνογνωσία ασφάλειας της STARGUARD Security μεταφράζεται σε ασφάλεια μαθημάτων κατάρτισης για το προσωπικό σας σχετικά με κρίσεις και παρεμβάσεις σε θέματα ασφάλειας. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσουμε μαζί σας το δικό σας πρόγραμμα με την ομάδα μας για ειδικές περιστάσεις ασφαλείας.