Εταιρεία

Η εταιρεία μας, από το 1988 και κατά την εικοσαετή και συνεχή έκτοτε παρουσία της στο χώρο των υπηρεσιών ασφαλείας, καθιερώθηκε σύντομα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της, στον τομέα δράσης της, ως μια από τις πλέον ολοκληρωμένες εταιρείες του TOTAL SECURITY. Αποτελεί μέλος του Ελληνοαμερικάνικου, Ελληνορωσικού και Ελληνικινέζικου Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Με τις σύγχρονες ιδιόκτητες Κεντρικές της εγκαταστάσεις στην Αττική και επιχειρησιακά Κέντρα σε διάφορα σημεία της χώρας, αλλά και με τις ανεπτυγμένες καθιερωμένες επιχειρηματικές δραστηριότητες, μπορεί να ανταποκριθεί οπουδήποτε της ζητηθεί. Η Starguard, σε συνεργασία με κατασκευαστές και διεθνείς οίκους, εισάγει συστήματα ασφαλείας και συνδυάζει την τεχνολογία με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρχει άμεση και έγκαιρη αποτροπή κακόβουλης ενέργειας.

Η οργανωτική δομή και οι υπηρεσίες που παρέχονται, συμβαδίζουν πιστά με τις προδιαγραφές του ISO 9001:2008. Είναι επιχειρησιακά επανδρωμένη και τεχνικά καταρτισμένη προκειμένου να επιληφθεί όλων των καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης, προτείνοντας τις ιδανικές λύσεις, και καταργώντας οριστικά τα ημίμετρα στην ασφάλεια και τη διαχείριση κρίσεων.

Η Starguard, στεγάζεται στις σύγχρονες ιδιόκτητες τριώροφες εγκαταστάσεις της, στη Μεταμόρφωση Αττικής (πλησίον στην Ε/Ο Αθηνών-Λαμίας και ακριβώς δίπλα στην έξοδο της Αττικής Οδού).

Το ειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας, απαρτίζεται από τη Διοίκηση, το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας (φύλακες στατικοί και εποχούμενοι σε υπηρεσίες περιπολίας), τους τεχνικούς εγκαταστάσεων, τους χειριστές του Κέντρου Λήψεως Σημάτων Συναγερμού και Εικόνας, τους μελετητές των συστημάτων και Υπηρεσιών Ασφαλείας, και συμβάλλουν στο σχεδιασμό και παροχή υψηλού επιπέδου Υπηρεσιών Ασφάλειας.

Η πολυετής εμπειρία στο χώρο των ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας είναι καθοριστική για τον τρόπο εφαρμογής σχεδίου φύλαξης και ασφάλειας, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο κόστος, ακόμα και στις πιο σύνθετες απαιτήσεις.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ >> Δήλωση Συμμόρφωσης ISO 18788 >>